2018 Sosyal Medya Yönetim Araçları En İyi 5

2018 Sosyal Medya Yönetim Araçları En İyi 5

2018 Sosyal Medya Yönetim Araçları En İyi 5

Pek çok sosyal medya yönetimi ve pazarlama aracıyla, hangisinin kullanılacağını nasıl biliyorsunuz? Ve hangi özelliklerin seçileceğini nasıl biliyorsunuz?

Dışarıdaki sosyal medya araçlarının çeşitliliği, yeni başlayanlar için olduğu gibi, daha ileri düzeydeki kullanıcılar için de oldukça zorlayıcı olabilir.

Bu nedenle, 2018 için en iyi 10 sosyal medya yönetim aracının nihai listesini oluşturduk. İyi bir sosyal medya yönetim aracının her zaman sahip olması gereken üç önemli özellik grubu vardır: yayınlama ve RSS entegrasyonu, sosyal katılım ve harika bir analiz raporu. Bu üç alan oldukça kapsamlı bir sosyal medya yönetim platformu oluşturuyor.

Mayıs 2018 itibarıyla güncellendi – Başlayalım – listemiz yukarıdan aşağıya doğru sıralanır:

1) eClincher

Yayıncılık, planlama ve otomasyon özelliklerine sahip sosyal medya yönetim aracı EClincher’ın en iyi yanı , kapsamlı bir platform olması ama kullanımı kolay olmasıdır. Bir sosyal medya yönetim aracının artı benzersiz özelliklere sahip olması gereken tüm özelliklere sahiptir – akıllı kuyruklar, sosyal gelen kutusu, RSS beslemeleri entegrasyonu ve otomatik gönderme ile otomatik gönderme, önerilen içerik artı küratörlüğü, etkileyici keşif, özel analiz raporları, Canva entegrasyonu, medya varlığı yönetim, ücretsiz resim kütüphanesi, URL kısaltıcılar ve daha fazlası. Hadi bunlardan birkaçına bakalım.

Yayıncılık ve RSS – eClincher, içerik yayınlamak için sağlam bir sisteme sahiptir. En sevilen özelliklerden biri, kullanıcıların yalnızca birkaç tıklamayla, gelecek X sayısı için yüzlerce yayını otomatik olarak yayınlamalarına olanak tanıyan Kuyruklu Otomatik Posta’dır . eClincher, içeriği bir kez daha geri dönüştürmenin yanı sıra bir kere yayınlama ve kuyruğundan çıkarma olanağını sunar. Ayrıca, kullanıcıların her bir blog gönderisini (kendi veya en sevdikleri sektör bloglarını) sosyal medya profillerine otomatik olarak yayınlamalarına olanak sağlayan RSS entegrasyonu da vardır . eClincher ayrıca görsel takvim, otomatik bağlantı kısaltma, ücretsiz resimler, hareketli gifler ve video yayınlama desteği ile harika bir planlama aracı sunuyor.

Önerilen İçerik, kitlenizle paylaşmak üzere makaleleri hızla bulmak için anahtar kelimeler veya kategoriler kullanmanıza olanak tanır.

Sosyal Katılım – eClincher, kullanıcıların tüm sosyal medya etkileşimlerini ve etkileşimlerini tek bir yerden yönetmelerini sağlayan bir Sosyal Gelen Kutusu sunar . Tweetler, DM’ler, sözler, yorumlar, beğeniler, paylaşımlar, yeni takipçiler, hatta YouTube ve Facebook Reklam yorumları hakkında konuşuyoruz. Markanızı veya diğer önerilerinizi izlemenize, takipçilerinizle etkileşimde bulunmanıza ve yeni sohbetler yapmaya başlamanıza yardımcı olacak sosyal dinleme ve izleme özellikleri de vardır.

Etkili Arama – eClincher, kullanıcılara Twitter’da etkilenenleri arama , bunları konuya göre sıralama, konumlandırma, konumlandırma ve onlarla etkileşim kurma olanağı sunar.

İstemciler Yönetim Desteği – Bir ajanssanız veya yönettiğiniz birkaç müşteriniz varsa, bu özellik sizin için mükemmeldir. eClincher, her bir müşteri için ayrı bir takvim, gelen kutusu, analitik ve atanan ekip üyeleri ile özel bir çalışma alanı sunar, böylece hiç kafanız karışmaz ve her şeyi düzenli ve temiz tutabilirsiniz. Ek olarak, eClincher tamamen özelleştirilmiş beyaz etiket analiz raporları, ekipler için gelen kutusu iş akışı ve dahili / harici posta onay iş akışı sunar.

Desteklenen Ağlar: Facebook, Twitter, Instagram, Instagram İş, Google+, Google Benim İşletmem, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Google Analytics

Fiyatlar :

$ 49 1 kullanıcı / ay, 15 sosyal profil, sınırsız gönderi ve analiz raporu

99 $ 3 kullanıcı / ay, 50 sosyal profil, sınırsız gönderi ve analiz raporu

$ 199 6 kullanıcı / ay, 100 sosyal profil (marka veya müşteri başına 10 profil), profil / marka / kullanıcı eklenebilir, sınırsız gönderi ve analiz raporları

2) Buffer

Buffer için iş-etkileyenler

Buffer iyi kurulmuş bir sosyal medya yönetim platformudur. Kuyruk, etkileşim, analitik ve ekip özellikleriyle yayınlamak için birkaç iyi özelliğe sahiptir. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google+ ve Linkedin ile entegre.

Publishing & RSS – Buffer, sıraya zamanlama ve posta ekleme gibi temel yayınlama özelliklerine sahiptir, ancak her zaman yazılan yayınlar için yapılmamıştır. Anlamı, yüzlerce gönderi yüklemenize ve daha sonra bunları geri dönüştürmenize ya da durmasını söyleyene kadar bunları sosyal medyanızda yayınlamanıza izin vermeyecektir. Bloglarda yayınları yayınlamanıza yardımcı olan RSS beslemesi var. Social Engagement – Buffer, eClincher’ın Social Inbox’ına benzeyen Reply adlı yeni bir ürün başlattı ancak sadece Facebook, Twitter ve Instagram yorumlarını destekliyor. Ayrıca daha pahalı bir yoldur.

Temel arabellek fiyatlandırmasına ek olarak 3 kullanıcı / 15 profil için 415 $ / ay.

Etkili Arama – Buffer, etkileyici bir arama özelliğine sahip değildir.

İstemci Yönetimi Desteği – Buffer, bir kullanıcının ekip üyelerini eklemesine ve çeşitli sosyal medya sayfalarını yönetme izinleri vermesine izin veren sınırlı bir ekip özelliğine sahiptir, ancak bu kategoride başka hiçbir şey yoktur.

Desteklenen Ağlar: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn, Pinterest

Fiyatlar :

15 $ 1 kullanıcı / ay, 8 sosyal profil, profil başına ayda 100 mesajla sınırlı

Kullanıcı başına aylık 99 ABD doları, aylık profil sayısı 25, profil başına ayda 2,000 yayınla sınırlıdır

$ 199 10 kullanıcı / ay, 50 sosyal profil, profil başına ayda 2,000 mesajla sınırlıdır

399 ABD doları 25 kullanıcı / ay, 150 sosyal profil, profil başına ayda 2,000 yayınla sınırlıdır

Buffer destekler: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn, Pinterest

Plus Buffer Cevap: $ 415 3 kullanıcı / ay, 15 sosyal profil (Facebook, Twitter, Instagram destekler)

3) Sprout Social

Sprout Social , çeşitli sosyal medya araçlarını birleştirdiği için HootSuite ve diğer sosyal medya araçlarına benzer. İzleme, zamanlama, analiz, bigi özellikler var.

Yayıncılık ve RSS – Sprout Social yayınlama konusunda bazı harika özelliklere sahiptir. Tüm temel bilgilere ve her gönderiye ait bireysel istatistikler gibi birkaç özelleştirilmiş özelliğe ve onay sonrası gibi kurum özelliklerine sahiptir. Kuyrukları özellikli Otomatik Gönderi yok.

Social Engagement – Sprout Social’ın sosyal gelen kutusu var, bu harika. Ayrıca markanızı sosyal medyada izlemenize yardımcı olan sosyal izleme ve anahtar kelime arama özelliklerine de sahiptir.

Etkili Arama – Sprout Social’ın etkileyici bir arama özelliği yoktur.

İstemciler Yönetim Desteği – Sprout, temel takım özelliklerine sahiptir ancak bu kategoride başka bir şey yoktur.

Desteklenen Ağlar: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn

Fiyatlar :

99 $ 1 kullanıcı / ay, 10 sosyal profil

149 $ 1 kullanıcı / ay, 15 sosyal profil

249 $ 1 kullanıcı / ay, 20 sosyal profil

4) HootSuite

HootSuite muhtemelen en uzun süredir (2008’den beri). İhtiyacınız olan tüm çeşitli uygulamalara ve bazı sağlam içerik özelliklerine de sahiptir – içerik oluşturma, organizasyon, zamanlama, RSS entegrasyonu.

Yayıncılık ve RSS – Hootsuite, bir seferde birkaç gönderi yüklemenizi sağlayan toplu bir zaman planlamasına sahiptir, ancak içeriği sizin için geri dönüştüren Otomatik Yayın özelliği yoktur. Sosyal medyada sosyal çekilişler veya yarışmalar oluşturmanıza olanak veren harika bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda eClincher gibi RSS entegrasyonları da var.

Sosyal Katılım – Hootsuite’in bir Sosyal Gelen Kutusu veya benzeri bir içeriği yoktur, bu nedenle her bir sosyal medya hesabına ayrı ayrı giriş yaparak her bir takipçi ile manuel olarak etkileşimde bulunmanız gerekir.

Etken Arama – Hootsuite, etkileyicileri bulma yeteneğini sunmaz.

Müşteri Yönetimi Desteği – Hootsuite, temel ekip özelliklerinin yanı sıra onay sonrası ve özel markalı URL’lere sahiptir.

Desteklenen Ağlar: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn, YouTube, WordPress

Fiyatlar :

29 $ 1 kullanıcı / ay, 10 sosyal profil, sınırsız gönderme

$ 99 3 kullanıcı / ay, 20 sosyal profil, sınırsız gönderme

499 $ (yıllık faturalandırma için) 5 kullanıcı / ay, 50 sosyal profil, sınırsız gönderme

5) Sendible

Sendible , ajansları göz önünde bulunduran bir araçtır. Birçok özelliği vardır ve eClincher ve Sprout Social gibi bir CRM içerir. Daha derine bakalım.

Çizelgeleme ve RSS – Sendible, eClincher’s Auto Post’a benzer bir Smart Queue özelliğine sahiptir, böylece favori mesajlarınızı tekrarlamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda sizin için en iyi mesajları öneren akıllı bir öneri sistemine sahiptir.

Social Engagement – Sendible, Social Inbox özelliğine sahiptir ve eClincher’s gibi ekip üyesi özelliklere sahiptir. Sendible ayrıca, kullanıcının farklı anahtar kelimeleri izlemesine ve markalarıyla ilgili neler söylendiğini görmesine olanak veren sosyal dinleme özelliklerine de sahiptir.

Etken Arama – Sendible bir etkileyici arama özelliğine sahip değildir, ancak sosyal etkileşimlerinizi ve potansiyel müşteri adaylarıyla etkileşimde bulunduğunuz kişileri tedavi etmenizi sağlayan bir CRM’ye sahiptir. Size tüm konuşma tarihini ve onlarla ilgili farklı bilgileri gösterir.

İstemciler Yönetim Desteği – Sendible her istemci için ayrı bir panoya sahiptir ve hatta beyaz etiket çözümüne sahiptir.

Gönderilebilir fiyatlandırma , hizmetlerin yanı sıra profil başına hesaplanır. Bir hizmet, herhangi bir sosyal medya ağı ile tek yönlü bir ilişkidir. Örneğin: 1 Facebook sayfasına gönderme ve akış 2 hizmet olarak sayılır.

Desteklenen Ağlar: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn, YouTube, Google Analytics

Fiyatlar :

29 $ 1 kullanıcı / ay, 4 sosyal profil, rapor yok

99 $ 3 kullanıcı / ay, 16 sosyal profil 6 rapor

$ 199 7 kullanıcı / ay, 35 sosyal profil, 35 rapor, sınırsız zamanlama

299 $ 12 kullanıcı / ay, 64 sosyal profil, 60 rapor, sınırsız zamanlama

Sonuç

Belirli bir özellik için çok özel bir gereksiniminiz varsa, tam olarak aradığınız aracı kesinlikle bulabilirsiniz. Ancak, bağlılığınızı artırmak, daha fazla müşteri adayı almak ve sosyal bilgilerinizi artırmak için tüm özelliklere sahip bir sosyal medya yönetim platformu arıyorsanız, eClincher sizin için en iyi araçtır.

Etiketler: